'Anderlecht mist 2 basisspelers voor cruciale wedstrijd tegen Club Brugge'

'Anderlecht mist 2 basisspelers voor cruciale wedstrijd tegen Club Brugge'
Maandag 30 april 2018 - 07:18   I  

Anderlecht heeft dit seizoen heel wat blessureleed gekend. Ook nu weer kan Vanhaezebrouck niet rekenen op een volledig fitte kern. En daar komen nu ook nog eens schorsingen bij. Uitgerekend voor de verplaatsing op Club.

Zo zag Vanhaezebrouck Ivan Obradovic uitvallen. De Serviër had last aan de lies en moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. De kans is groot dat ook de wedstrijd tegen Club Brugge te vroeg zal komen. Anderlecht mist zo al één basisspeler.

Geschorste Saief

Ook Kenny Saief zal er niet bij zijn in Brugge. Hij pakte gisteren zijn derde gele kaart en mag de verplaatsing naar Brugge dus op zijn buik schrijven. Op de flank heeft Vanhaezebrouck al niet veel vervangingen, dus het wordt afwachten hoe Vanhaezebrouck dat gaat oplossen.

Die was trouwens niet te spreken over het grote aantal kaarten dat Anderlecht gisteren kreeg. "De ref had blijkbaar veel zin om kaarten te trekken. Dendoncker verdiende helemaal geen geel, hij raakte eerst de bal. En Sels die geel kreeg voor tijdrekken, dat is om te lachen. Wij zijn geen ploeg die tijd rekt. En ook die fout van Kums was helemaal geen geel waard", aldus Vanhaezebrouck volgens Het Laatste Nieuws.

Poll: Heeft Anderlecht nu een probleem op die linkerflank?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

zaterdag 12 oktober 2024

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024