Slecht nieuws voor Anderlecht: "Gaat niet meer gebeuren dit seizoen"

Slecht nieuws voor Anderlecht:
Woensdag 11 april 2018 - 14:28   I  

Anderlecht kon dit weekend winnen winnen op het veld van Charleroi. Drie belangrijke punten nam paars-wit mee, maar met wervelend voetbal gebeurde dat niet. Wim De Coninck denkt dan ook dat goed voetbal niet meer voor dit seizoen zal zijn voor Anderlecht.

Hij zag hoe Anderlecht met de drie punten ging lopen met een strafschop in cadeauverpakking en met een uitstekende wedstrijdmentaliteit van Anderlecht. Meer kan Vanhaezebrouck voorlopig niet verwachten, al zal de coach wel zaken gezien hebben die hem deugd deden.

"Anderlecht wint de wedstrijd die ze moesten winnen met een geschenkstrafschop en met een perfecte wedstrijdmentaliteit, eerder dan met goed voetbal. Dat laatste zit er voor dit seizoen wellicht niet meer in voor Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck zal wel opgetogen zijn met de prestaties van Leander Dendoncker, Lukasz Teodorczyk, Sven Kums en Kenny Saief, en meer dan tevreden over de bevestiging van Alexis Saelemaekers, maar inzet zal niet voldoende zijn om Club Brugge nog te bedreigen", aldus De Coninck in Sport/Voetbalmagazine.

Kwaliteit moet omhoog

"Daarvoor moet vooral de kwaliteit omhoog. Misschien dat Lazar Markovic en Adrien Trebel daarvoor kunnen zorgen. Het heropvissen van Olivier Deschacht lijkt mij ook een noodzakelijke ingreep. Hoe vooral Obradovic twijfelt is niet meer normaal", besluit De Coninck.

Poll: Zien we nog mooi voetbal van Anderlecht dit seizoen?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 11 oktober 2024

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024