'Jesper Fredberg slaat met de vuist op tafel en stuurt al déze spelers weg'

'Jesper Fredberg slaat met de vuist op tafel en stuurt al déze spelers weg'
Donderdag 08 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Het wil nog enkele versterkingen halen, maar ook aan uitgaande zijde staat er nog heel wat te gebeuren. Zo lopen er nog enkele pionnen rond in Brussel die volledig buiten de plannen van Brian Riemer vallen.

Aan inkomende zijde wil paars-wit nog een centrale verdediger, een doelman, een creatieve middenvelder en een flankaanvaller aantrekken, zo weet Het Nieuwsblad. Om die transfers te kunnen realiseren, wil het ook afscheid nemen van maar liefst zeven spelers.

In de eerste plaats is er het geval Amadou Diawara. De Guinees kon op twee seizoenen tijd geen potten breken en mag bijgevolg beschikken. Er zou al interesse zijn uit Italië. Verder is er ook geen plaats meer voor Antoine Colassin en Abdulrazak Ishaq.

Met de komst van Thomas Foket en de contractverlenging van Killian Sardella moet er ook nog een oplossing gevonden worden voor Louis Patris. Een uitleenbeurt lijkt de meest logische optie te worden. Op het middenveld hebben Kristian Arnstad en Marco Kana tot slot geen toekomst meer en ook wordt er gevreesd voor de verdere carrière van Alexis Flips in Brussel. Nog veel werk dus voor Jesper Fredberg.

Poll: Stel je moet één speler uit het lijstje behouden. Wie kies je?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg  I  Amadou Diawara  I  Marco Kana  I  Alexis Flips  I  Louis Patris

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024