Na komst Dendoncker: 'Anderlecht slaat nog toe op transfermarkt'

Na komst Dendoncker: 'Anderlecht slaat nog toe op transfermarkt'
Zondag 01 september 2024 - 17:00   I   door Redactie

Jesper Fredberg heeft het erg druk in deze laatste dagen van de transfermarkt. Omdat de Europese selecties op 4 september moeten ingediend worden, zijn het nu echt de laatste dagen om nog wat te doen.

Anderlecht kondigde pas Leander Dendoncker aan. De middenvelder werd gehuurd van Aston Villa, maar ook met een optie op definitieve aankoop. Dat dossier is dus helemaal afgerond. Daar stopt het echter nog niet bij. Zo moet paars-wit de knoop nog doorhakken of er een extra concurrent komt voor doelman Colin Coosemans. Daarnaast wil Fredberg er ook nog graag creativiteit bij op het middenveld. Er wordt gekeken naar Christian Eriksen. Is hij haalbaar voor paars-wit? Hij zal in elk geval niet meer naar een club in een Europese topcompetitie gaan, want daar is de transfermarkt al gesloten.

Het staat in ieder geval vast dat Anderlecht nog wel een transfer gaat aankondigen in de komende dagen. Fredberg is nog met meerdere dossiers bezig, maar uiteraard heeft hij niet heel veel tijd meer. In het dossier van Eriksen kan Ajax nog een bepalende factor spelen. In Nederland is de transfermarkt ook nog open tot 2 september.

Poll: Ben jij tevreden over het werk van Anderlecht op de transfermarkt tot dusver?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024