Erik Van Looy pakt nu uit met Veronique De Kock

Erik Van Looy pakt nu uit met Veronique De Kock
Woensdag 07 augustus 2024 - 20:15   I   door Redactie

Het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’ krijgt een frisse wind met een vernieuwd speurdersteam. Erik Van Looy, bekend als Radijsje uit seizoen twee en Antwerp-fan, zal dit najaar te zien zijn als speurder.

Van Looy is enthousiast. “Meedoen aan ‘The Masked Singer’ is één van de leukste dingen die ik in mijn leven al heb mogen doen. Na de kristalheldere stem van Radijsje en de verbluffende acts probeer ik nu van achter de speurdersdesk mijn stempel te drukken", klinkt het.

VTM heeft gekozen voor zes nieuwe speurders, waaronder ook Véronique De Kock en influencer Elisabeth Lucie Baeten. Van de vorige seizoenen keren enkel Ruth Beeckmans en Tine Embrechts terug. VTM noemt de vernieuwing logisch: “Elk seizoen is anders en nieuwe gezichten geven nieuwe inzichten en ideeën.”

Frances Lefebure, een andere nieuwkomer, vertelt: “Thuis speuren leverde me de voorbije jaren niet veel op, maar ik ben heel benieuwd of ik het daar ter plekke beter ga kunnen.” Met de nieuwe samenstelling belooft het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’ opnieuw verrassend te worden.

TAGS  I  Erik Van Looy

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024