Fans halen opgelucht adem: Anderlecht pakt uit met langverwachte versterking

Fans halen opgelucht adem: Anderlecht pakt uit met langverwachte versterking
Vrijdag 02 augustus 2024 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht en hoofdtrainer Brian Riemer waren tot voor kort nog steeds op zoek naar versterking voor op de bank. De Brusselaars stelden lange tijd geen nieuwe assistent-trainer voor. Tot nu. De officiële kanalen van de club melden dat ze eindelijk iemand gevonden hebben.

Op de clubwebsite staat er te lezen dat paars-wit zich versterkt heeft met Jan Michaelsen, niet toevallig een Deen. De trainer komt over van de Deense voetbalbond, waar hij aan de slag was als hoofdcoach van de U20. Eerder trainde hij ook al de U17 van Denemarken.

Bij Anderlecht gaat hij zich nu bezighouden met het helpen van Brian Riemer. Daarnaast krijgt hij ook de titel van Head of Individual Coaching, zo staat er te lezen. Michaelsen was vroeger ook speler. Voor Denemarken verzamelde hij twintig caps en voor het Griekse Panathinaikos speelde hij 217 wedstrijden.

Naast Michaelsen wil Anderlecht ook snel werk maken van het aanstellen van een Belgische assistent-coach, meldt de website van de club. Zo is paars-wit, ondanks dat het seizoen al een week bezig is, nog volop bezig met het samenstellen van de coachingstaf. Ook op het veld staat er nog heel wat te gebeuren.

Poll: Wat vind jij van het zo laat samenstellen van de staf?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Jan Michaelsen

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024