Herman Brusselmans verbaast over relatie met Lena: “Bullshit, het is gedaan!”

Herman Brusselmans verbaast over relatie met Lena: “Bullshit, het is gedaan!”
Zaterdag 01 juli 2023 - 11:30   I   door Redactie

Herman Brusselmans (65) en zijn 34 jaar jongere vriendin Lena hebben vier maanden geleden hun eerste kindje gekregen. Roman werd op 22 februari 2023 geboren.

In de podcast ‘Lotte gaat diep’ had Herman het met seksuologe Lotte Vanwezemael over zijn relatie met Lena. Daar had hij minder goed nieuws te melden. De gemoederen lopen thuis namelijk vaak op tussen hun beiden.

Toen Lena nog een twintiger was, was Herman vaak erg jaloers: “Zij fladderde maar wat rond en ik zal alleen ’s nachts thuis te wachten... Maar achteraf gezien is dat allemaal bullshit!” Die jaloezie resulteerde vaak in verbaal agressief gedrag van zijn kant.

Hij begon dan ook vaak te schelden: “Dat is een zeer negatieve trek uit mijn karakter.” Door al dat geruzie heeft de schrijver vaak op het punt gestaan om de relatie te beëindigen: "Ik heb honderd keer gezegd: 'Het is gedaan, het gaat niet, ik stop ermee!' "

Roman

“Maar ik moet zeggen dat de ruzies zeker zijn verminderd.” En dat komt natuurlijk door de geboorte van Roman: “Lena zegt ook tegen mij dat ze niet wil dat haar zoon opgevoed wordt in een milieu waar er ruzie, geroep en getier kan zijn. Totaal terecht, natuurlijk. Dat ventje… ”

Poll: Denk jij dat Herman een goede papa is?

TAGS  I  AA Gent

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024