Volgend toptalent klopt op deur van Rode Duivels: "Wat een potentieel"

Volgend toptalent klopt op deur van Rode Duivels:
Dinsdag 13 oktober 2020 - 22:00   I   door Redactie

De spelers uit de Gouden Generatie van de Rode Duivels worden er niet jonger op. Een wissel van de wacht dringt zich niet onmiddellijk op, maar is op termijn wel onvermijdelijk. Toch ziet Jacky Mathijssen de toekomst van het Belgisch voetbal met vertrouwen tegemoet.

"Ik ben wat dat betreft heel optimistisch", benadrukt de coach van de nationale U21 in Het Laatste Nieuws. "Ik weet wat voor potentieel er nog aankomt, we gaan mooie tijden tegemoet." 

Sebastiaan Bornauw, Alexis Saelemaekers en Zinho Vanheusden mochten alvast debuteren bij het A-elftal. En ze zullen volgens Mathijssen niet de laatsten zijn. Het volgende toptalent klopt wellicht binnenkort al op de deur van de nationale ploeg. "Wie beweert dat het Belgische voetbal op middellange termijn niks meer zal voorstellen, die heeft zich grondig vergist", is Mathijssen duidelijk.

Natuurlijke integratie

“Ik heb Bornauw, Saelemaekers en Vanheusden alledrie gefeliciteerd. Ik heb er nauwlettend op toegekeken hoe zij zich geïntegreerd hebben, maar dat is op een natuurlijke manier gebeurd, zoals het hoort."

Poll: Denk jij dat de Rode Duivels ook in de toekomst een topploeg zullen hebben?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Standard

donderdag 10 oktober 2024

woensdag 9 oktober 2024

dinsdag 8 oktober 2024

maandag 7 oktober 2024

zondag 6 oktober 2024