‘Anderlecht-fans zijn het kotsbeu en eisen ontslag van Brian Riemer’

Zaterdag 17 augustus 2024 - 21:31   I   door Redactie

KV Mechelen en Anderlecht gaan rusten bij een 1-2 stand. De Anderlecht-fans waren echter bijzonder hard voor enkele spelers.

KV Mechelen speelde Anderlecht tijdens de eerste helft op heel wat vlakken van de mat. Het wist zijn kansen overigens in een doelpunt om te zetten, zo brak Lion Lauberbach na 23 minuten de ban. Ludwig Augustinsson wist echter in minuut 42 de bordjes terug op gelijke hoogte te hangen en even later trapte Francis Amuzu Anderlecht ook op voorsprong.

De paars-witte aanhang is ondanks deze voorsprong niet tevreden met het spel en zocht dan ook een oorzaak hiervoor.

Enkelen wijten het aan de prestaties van Anders Dreyer. Die was volgens velen te zwak en nog niet goed in vorm. Anderen schuiven dit dan weer in de schoenen van coach Brian Riemer die volgens velen ook niet de juiste man op de juiste plek is.

Poll: Wie wint de wedstrijd?