'Hallucinante transfer voor KAA Gent'

'Hallucinante transfer voor KAA Gent'
Maandag 29 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

KAA Gent is nog steeds niet verlost van de transfersoap rond Aimé Omgba. De jonge Nederlander van NAC wil naar Gent, maar door verschillende wendingen werd die transfer in extremis steeds afgewend. Nu is er opnieuw een opvallende wending te melden.

Zo stuurde de spelmaker maandag zijn kat naar de training bij NAC. Het is dan ook zijn huidige werkgever die moeilijk doet in verband met een transfer. Uiteindelijk leek hij goed op weg naar Gent, maar een probleem bij de medische keuring zorgde er dan toch voor dat de transfer niet doorging.

Het probleem zou om een operatief goed te verhelpen kwaaltje gaan. Ondanks de nieuwe informatie wilde Gent de transfer alsnog laten doorgaan, maar het is NAC dat de stekker eruit trok. Dat is niet naar de zin van Omgba, die dus niet kwam opdagen op training.

Officieel meldde hij zich ziek, maar iedereen weet natuurlijk dat hij een statement wil maken door thuis te blijven. Op die manier komt er maar geen einde aan de transfersoap. Gent maakt zelfs nog altijd kans om zijn target binnen te halen. 

Poll: Kan Gent Omgba alsnog inlijven?

TAGS  I  Gent  I  Aimé Omgba  I  NAC

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024