'Anderlecht troeft verschillende Europese topclubs af voor echte smaakmaker'

'Anderlecht troeft verschillende Europese topclubs af voor echte smaakmaker'
Woensdag 24 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht is dan toch een versnelling hoger geschakeld op de transfermarkt. Dinsdag stelde het de eerste zomeraanwinst voor en verwacht wordt dat er snel meerdere zullen volgen. Ook bij de jeugdelftallen wordt er hard gewerkt om de selecties van kwaliteit te voorzien.

Zo is er het geval Gabriel Biladi. Dat is een vijftienjarige jeugdspeler van paars-wit die vorig seizoen erg veel indruk wist te maken. Zijn puike prestaties leveren hem heel wat interesse op vanuit het buitenland. Zo staan Borussia Dortmund, PSV én AS Monaco in de rij voor de talentvolle aanvaller.

Toch lijkt Anderlecht hem gewoon bij de club te houden, dat weet transferexpert Sasha Tavolieri. Volgens hem zijn ze in Brussel erg dicht bij een deal die ervoor moet zorgen dat Biladi zijn eerste profcontract tekent bij de club. 

Naar verluidt kan hij een contract tekenen dat hem tot minstens 2027 bij de club moet houden. Tegen dan is de talentvolle aanvaller achttien jaar oud en bestaat de kans dat hij op dat moment zijn debuut voor Anderlecht al gemaakt heeft. 

Poll: Anderlecht eindigt dit seizoen...

TAGS  I  Anderlecht  I  Gabriel Biladi

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024