Titanenstrijd in eigen land: 'Club Brugge én Anderlecht vechten om ware sensatie'

Titanenstrijd in eigen land: 'Club Brugge én Anderlecht vechten om ware sensatie'
Woensdag 24 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht en Club Brugge strijden samen met Nederlands bekerwinnaar Feyenoord om de handtekening van een revelatie uit de Jupiler Pro League, zo meldt The Athletic. Het Amerikaanse medium claimt dat de betrokken partijen belangstelling tonen in Griffin Yow.

Yow is een 21-jarige Amerikaan die vorig seizoen fraaie dingen liet zien bij Westerlo. De rechtsbuiten was er goed voor zeven goals en evenveel assists, dat in 29 wedstrijden voor de club. Momenteel vertoeft hij met zijn land op de Olympische Spelen.

Daarna zou hij normaal gezien gewoon terugkeren bij Westerlo, maar door de vele interesse in hem is het nog maar de vraag of hij ooit nog in het truitje van Westerlo te bezichtigen zal zijn. Club Brugge lijkt alvast de minst concrete piste aangezien zij alleen nog spelers zullen aantrekken indien Antonio Nusa of Andreas Skov Olsen vertrekken.

Bij Anderlecht zijn ze dan weer allesbehalve klaar op de transfermarkt. Dinsdag wist het pas de eerste zomeraanwinst te presenteren en nu Francis Amuzu geblesseerd is, kijken ze in Brussel naar alternatieven voor op de flank. Ook onder meer Feyenoord heeft zich gemeld als mogelijke bestemming voor Yow. 

Poll: Wie wint de strijd om Yow?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Feyenoord  I  Griffin Yow

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024