Thibaut Courtois krijgt opeens indrukwekkend nieuws bij Real Madrid

Thibaut Courtois krijgt opeens indrukwekkend nieuws bij Real Madrid
Dinsdag 23 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois staat aan het begin van dit seizoen opnieuw onder de lat bij Real Madrid. De doelman miste vorig seizoen zo goed als elke wedstrijd voor zijn club doordat hij zijn kruisbanden had gescheurd. Ook een scheur in de meniscus speelde hem parten.

Voor Courtois betekent dit seizoen met andere woorden het seizoen van de revanche. Na een klein jaar vol blessureleed mag hij zich opnieuw gaan bewijzen als een van de beste keepers ter wereld. Dat mag hij gaan doen in het vernieuwde Estadio Santiago Bernabéu.

Een van de nieuwigheden in Bernabéu is een uiterst exclusieve VIP-ruimte, ofwel ‘Super Vip-ruimte’, zoals de club het zelf noemt. De bedoeling van de ruimte: rijke mensen uit de bedrijfswereld aantrekken om te netwerken. Kostprijs voor één ticket? 250.000 euro.

Real Madrid omschrijft de VIP-ruimte als volgt: “beter dan die voor de eigen spelers.” De ruimte is een soort grote futuristische lounge die zicht geeft over het hele veld. Voorlopig kunnen gasten er nog niet terecht aangezien het voorlopig nog slechts gaat over een ontwerp.

Poll: Gaat deze VIP-ruimte er een beetje over voor jou?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Real Madrid

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024