Een slag in het gezicht van Tedesco: 'Rode Duivels komen met verbijsterend nieuws'

Een slag in het gezicht van Tedesco: 'Rode Duivels komen met verbijsterend nieuws'
Vrijdag 19 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Het was al een tijdje duidelijk dat de Rode Duivels hun eerste groepswedstrijd in de Nations League niet in België zullen afwerken. Grote boosdoener: tegenstander Israël. Geen enkele stad in België was bereid om de match tegen het land, dat nog steeds oorlog voert in Gaza, te organiseren.

Zodoende moest de Belgische voetbalbond uitkijken naar een nieuwe locatie om de match te spelen. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat de veelbesproken wedstrijd wel eens in Hongarije zou kunnen plaatsvinden. Het X-account van de Rode Duivels weet dat nu te bevestigen.

De pagina meldt via een bericht op X dat de wedstrijd zal afgewerkt worden in Debrecen, op ruim twee uur rijden van de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Verder valt er nog meer onthutsend nieuw te rapen uit de mededeling.

Zo is er geen publiek toegelaten tijdens de wedstrijd. De Rode Duivels zullen dus niet kunnen rekenen op de twaalfde man, maar ook tegenstander Israël moet het doen zonder fans. Op die manier zullen we tafelen krijgen zoals in de tijd van de corona-pandemie, wanneer het doodstil bleef in de voetbalstadions.

Poll: Wat vind jij van de beslissing om de match in het buitenland te laten spelen?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024