'Club Brugge verliest basispion aan ploeg uit de Jupiler Pro League'

'Club Brugge verliest basispion aan ploeg uit de Jupiler Pro League'
Vrijdag 19 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft heel wat talent rondlopen in eigen rang, maar neemt binnenkort toch afscheid van een jeugdproduct. De 23-jarige doelman Nick Shinton heeft geen toekomst meer op Jan Breydel en mag daarom uitkijken naar een nieuw avontuur.

Shinton speelt als sinds 2016 voor de jeugd van Club Brugge. De keeper kwam eerder uit voor Dender, Gent én Genk, waar Club hem acht jaar geleden wegplukte. Vorig seizoen speelde hij in de basis voor Club NXT, maar overtuigen kon hij niet.

Met Simon Mignolet als eerste doelman en Nordin Jackers als uitstekende tweede keuze, kan de 23-jarige Shinton niet meteen rekenen op speelminuten bij de eerste ploeg. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe club waar hij wel garantie krijgt op de nodige wedstrijden.

Volgens Gazet van Antwerpen heeft Shinton een potentiële nieuwe werkgever gevonden. De krant meldt dat Club en Beerschot volop aan het onderhandelen zijn om te bekijken of een definitieve transfer tot een van de mogelijkheden behoort. De ploeg van Dirk Kuyt kan een nieuwe doelman dan ook goed gebruiken.

Poll: Moet Club bij het vertrek van Shinton een nieuwe derde doelman aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nick Shinton  I  Beerschot

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024