Opeens erg verrassend transfernieuws rond Charles De Ketelaere

Opeens erg verrassend transfernieuws rond Charles De Ketelaere
Vrijdag 19 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere speelde amper twee minuten op het EK. Dat zorgde bij vele fans voor de nodige woede, zeker gezien het feit dat de ex-speler van Club Brugge een uitstekend seizoen achter de rug heeft. De aanvallende middenvelder maakte vorig seizoen het mooie weer bij Atalanta.

14 goals en 11 assists in 50 wedstrijden voor Atalanta. Dat is het verdict van het erg fraaie seizoen van Charles De Ketelaere in Italië. De aanvallende middenvelder werd door AC Milan verhuurd aan Atalanta, dat hem deze zomer definitief overnamen, of zo leek het toch.

Volgens Sport Mediaset is De Ketelaere namelijk nog altijd eigendom van AC Milan en wordt hij tot op heden nog steeds uitgeleend aan Atalanta. Bizar, want eerder werd aangenomen dat de Europa League-winnaar hem volledig had overgekocht. Dat zou dus niet het geval zijn.

Het is te zeggen, volgens het Italiaanse medium huurt Atalanta de Rode Duivel op dit moment nog van Milan, maar zullen ze hem in februari verplicht moeten overnemen van hen. De aankoopoptie bedraagt 22 miljoen euro, het bedrag waarvan werd aangenomen dat Atalanta dat al betaald had.

Poll: Had De Ketelaere meer minuten verdiend op het EK?

TAGS  I  Charles De Ketelaere  I  Atalanta  I  AC Milan

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024