Na teleurstellend EK: Rode Duivel haalt Domenico Tedesco plots volledig door het slijk

Na teleurstellend EK: Rode Duivel haalt Domenico Tedesco plots volledig door het slijk
Vrijdag 19 juli 2024 - 12:30   I   door Redactie

De Rode Duivels keerden vroegtijdig naar huis op het meest recente EK. De troepen van Domenico Tedesco werden verslagen door topfavoriet Frankrijk, dat twee rondes later sneuvelde tegen toekomstig Europees kampioen Spanje.

Nu het EK er definitief op zit, blikt Rode Duivel Johan Bakayoko bij Voetbal International terug op het toernooi. Hij is allerminst tevreden met de weinige speelminuten die hij kreeg van bondscoach Tedesco. Tegenover het Nederlandse medium uit hij zijn frustraties.

“Het was een mooie ervaring om het voor de eerste keer mee te maken. Alles is top geregeld en je speelt met en tegen de beste spelers”, vertelt hij allereerst. "Maar qua minuten heb ik niet zo veel gespeeld als ik had gewild. Heel frustrerend, vooral omdat ik op de bank het gevoel had dat ik op het veld echt iets kon betekenen voor de ploeg”, is hij het niet eens met de keuze van Tedesco.

Toch stelde het EK hem ook gerust voor de toekomst: “Ik voel dat ik klaar ben voor de top. Toen ik op het EK dagelijks met de beste spelers op het veld, merkte ik dat ik dat niveau aankon”, aldus de rechtsbuiten. 

Poll: Had Bakayoko meer kansen moeten krijgen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Johan Bakayoko

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024