'Fredberg met de handen in het haar na vertrekwens van niet te missen pion'

'Fredberg met de handen in het haar na vertrekwens van niet te missen pion'
Woensdag 17 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Anderlecht vond het vorig seizoen nodig om een concurrent aan te trekken voor Killian Sardella. De 22-jarige rechtsachter zag Anderlecht zich versterken met Louis Patris, die voor 3.5 miljoen euro overkwam van OH Leuven, alleen bleek zijn transfer tot dusver geen succes.

Patris mocht van trainer Brian Riemer dan wel beginnen aan het seizoen, hij slaagde er niet in om zijn stempel te drukken. Door enkele verdedigende foutjes moest hij al snel tevreden zijn met een plaatsje op de bank, waar hij voor de rest van het seizoen niet meteen afkwam.

Dat had veel te maken met het feit dat Sardella zich een waardige vervanger toonde. Het jeugdproduct van Anderlecht speelde een uitstekend seizoen, dat hij sinds kort kan belonen met een mooie transfer naar Duitsland. Werder Bremen zou een van de geïnteresseerden zijn.

Of Anderlecht Sardella wil laten gaan, moet nog blijken. Patris, de enige back-up voor op de rechtsachter, staat namelijk ook in de belangstelling. De verdediger is ontevreden en wil elders op zoek gaan naar speelminuten. Volgens Sasha Tavolieri tonen Lecce, Parma en Venezia interesse om hem dit seizoen te lenen. Indien Sardella vertrekt, is het nog maar de vraag of Patris hetzelfde mag doen.

Poll: Moet Patris zijn kans krijgen bij Anderlecht indien Sardella vertrekt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Louis Patris

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024