Na hoopgevende geluiden: 'Anderlecht grijpt alsnog mis bij beoogd toptarget'

Na hoopgevende geluiden: 'Anderlecht grijpt alsnog mis bij beoogd toptarget'
Woensdag 17 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht is na het vertrek van Kasper Schmeichel op zoek naar een nieuwe doelman. De Deen trok transfervrij de deur achter zich dicht in Brussel, waar ze zijn verlies aan het begin van de zomer wilden opvangen met de komst van Koen Casteels.

Helaas voor paars-wit trok de Rode Duivel, die er een uitstekend EK op heeft zitten, naar Saudi-Arabië, waar hij bij promovendus Al-Qadsiah aan de slag ging. Zodoende was Jesper Fredberg genoodzaakt zijn pijlen op een andere doelman te richten.

Dat deed hij onlangs door Gaetan Coucke van dichtbij te beginnen volgen. De 25-jarige Belg was transfervrij nadat hij zijn contract zag aflopen bij KV Mechelen en dus leek hij een interessante optie voor in doel bij Anderlecht. Toch lijkt paars-wit ook deze keer weer achter het net te vissen.

Sasha Tavolieri meldt namelijk dat Coucke, net als Casteels, een aanbieding heeft gekregen uit Saudi-Arabië. Deze keer zou Al-Orobah de transferplannen van Anderlecht willen dwarsbomen. Volgens de transferjournalist staan beide partijen positief achter een samenwerking.

Poll: Moet Colin Coosemans nu zijn kans krijgen als eerste keeper van Anderlecht?

TAGS  I  Gaetan Coucke  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  Al-Oroba

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024