Jesper Fredberg ontwaakt: 'Anderlecht verwelkomt al déze aanwinsten'

Jesper Fredberg ontwaakt: 'Anderlecht verwelkomt al déze aanwinsten'
Woensdag 17 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Jesper Fredberg, de man die instaat voor de transfers bij Anderlecht, lijkt uit zijn winterslaap ontwaakt te zijn. Waar hij voorlopig nog geen enkele aanwinst wist binnen te halen, verlengde hij wel zopas de contracten van Jan Vertonghen en Majeed Ashimeru.

Daar gaat het echter niet bij blijven, dat weet transferexpert Sasha Tavolieri te melden op mediaplatform X. De journalist claimt dat paars-wit de komende weken nog op zoek gaat naar heel wat verstoringen op verschillende posities.

Zo is Fredberg volop bezig met een keeper, een tweede centrale verdediger (naast Jan-Carlo Simic), een linksachter, een buitenspeler en, indien er op de positie iemand vertrekt, ook nog een centrale middenvelder. “Fredberg is volop in de weer om een competitieve selectie samen te stellen”, vertelt Tavolieri dan ook.

Op die manier lijkt de Deense CEO Sports dan toch in gang geschoten te zijn op de transfermarkt, al is het maar de vraag of dat niet te laat komt met het oog op de competitiestart. Anderlecht begint op 27 juli tegen STVV aan de Jupiler Pro League.

Poll: Komt de versnelling van Fredberg te laat voor een goede competitiestart?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jesper Fredberg

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024