Club-fans opgelet: 'Opvallende geruchten over de toekomst van Maxim De Cuyper'

Club-fans opgelet: 'Opvallende geruchten over de toekomst van Maxim De Cuyper'
Woensdag 17 juli 2024 - 09:30   I   door Redactie

Maxim De Cuyper geniet van zijn laatste vakantiedagen. De linksachter vertoefde onlangs nog met de Rode Duivels op het EK in Duitsland (waar hij geen minuut mocht maken) waardoor hij een iets langere vakantie kreeg dan de meeste van de andere spelers.

Toch zit zijn vrije periode er zo goed als op. Donderdag wordt de seizoensrevelatie van vorig jaar namelijk terug verwacht op training bij Club Brugge. Vorig seizoen groeide De Cuyper uit tot een vaste basispion. Zijn goede prestaties leverde hem uiteindelijk een selectie op voor het EK.

Zoals gezegd mocht hij daar van bondscoach Domenico Tedesco geen enkele minuut maken, maar dat wil niet zeggen dat hij niet op de radar is verschenen van enkele buitenlandse topclubs. Besiktas en enkele Duitse ploegen werden al genoemd als mogelijke bestemming.

Volgens RTBF is de kans echter klein dat De Cuyper deze zomer vertrekt. Club is allerminst genoodzaakt om spelers te verkopen doordat het financieel de zaakjes goed op orde heeft. In Brugge werd gevreesd dat een sterk EK een transfer zou versnellen, maar aangezien De Cuyper er niet in actie kwam, lijkt een transfer uit te blijven. Zo mogen de Club-fans op beide oren slapen.

Poll: Is De Cuyper klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Club Brugge  I  Maxim De Cuyper

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024