Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over terugkeer Thomas Meunier

Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over terugkeer Thomas Meunier
Dinsdag 16 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Nadat Thomas Meunier op een zijspoor kwam te zitten bij Borussia Dortmund besloot hij te kiezen voor een avontuur in Turkije, waar hij aan de slag ging bij Trabzonspor. Daar wist hij zijn loopbaan nieuw leven in te blazen, waardoor de Turken langer met hem door wilden.

Ondanks dat ze in Turkije tevreden zijn over de prestaties van de rechtsachter, wil Meunier opnieuw dichter bij huis voetballen. Meunier tekende voor een half jaar bij Trabzonspor met optie op nog een seizoen. Die optie licht hij dus niet.

Zodoende is Meunier deze zomermercato transfervrij op te pikken. Aangezien hij heeft aangegeven graag dichter bij huis te willen spelen, lijkt een terugkeer naar Club Brugge een ideale stap voor de 32-jarige verdediger, al is er voorlopig geen contact tussen club en speler.

Wil Club Meunier gratis inlijven, zal het snel moeten handelen gezien het feit dat er interesse is uit Frankrijk. Zowel AS Monaco als Rennes trekken aan de mouw van de rechtsachter. Meunier zelf wil zichzelf nog zo lang mogelijk voetballer noemen.

Poll: Zie jij een terugkeer van Meunier zitten?

TAGS  I  Thomas Meunier  I  Club Brugge  I  Trabzonspor

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024