Waanzin: 'Transfertarget start rechtszaak om transfer naar Gent te forceren'

Waanzin: 'Transfertarget start rechtszaak om transfer naar Gent te forceren'
Maandag 15 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

KAA Gent wilde zich onlangs versterken met Aimé Omgba, een 21-jarige aanvallende middenvelder van Nederlands promovendus NAC. Ondanks dat de speler zelf erg graag naar Gent wilde verhuizen, deed zijn club uit Breda moeilijk. Een jammerlijke beslissing, zo vind Omgba.

Waar de middenvelder eerder tegenover De Telegraaf zijn ongenoegen openlijk uitte over het feit dat NAC hem niet wilde laten gaan, is de club nu ook met een reactie gekomen, althans richting zijn speler. Volgens Voetbal International heeft NAC hem een interne straf opgelegd.

Om welke straf het precies gaat, wil de club niet meedelen. Wel meldde Omgba zich maandag voor het eerst weer op training, waar hij stevig aan de tand is gevoeld en hij nadien dus te horen kreeg dat hij gestraft werd. Daar wil de speler het echter niet bij laten en nu dreigt hij zelfs met arbitragezaak om een transfer te forceren.

Het contract van Omgba, waarin een optie tot verlenging was onderhandeld, werd onlangs door middel van die optie verlengd, dat terwijl hij al aasde op een transfer. De entourage van de speler vindt niet dat het lichten van de optie rechtsgeldig was en dus hopen ze via een rechtszaak alsnog aan het langste eind te trekken. Afwachten nu hoe de zaak verder evolueert.

Poll: Gaat een rechtszaak in dit geval te ver?

TAGS  I  Gent  I  Aimé Omgba  I  NAC

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024