Wat een wending: 'Jan Vertonghen verbaast Anderlecht met nieuwe toekomstplannen'

Wat een wending: 'Jan Vertonghen verbaast Anderlecht met nieuwe toekomstplannen'
Maandag 15 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Anderlecht en Jan Vertonghen lijken goed op weg om langer met elkaar door te gaan. De 37-jarige centrale verdediger zag zijn contract begin deze maand aflopen waardoor hij een vrije speler werd. Toch was het nooit uitgesloten dat hij er nog een jaar bij Anderlecht zou bijdoen.

Waar eerder al duidelijk werd dat Vertonghen wel degelijk langer in Brussel wil blijven en de onderhandelingen omtrent een nieuw contract in de goede richting gingen, weet transferexpert Sacha Tavolieri plots met erg verrassend nieuws uit de bus te komen.

Volgens hem zou Vertonghen inderdaad van plan zijn om bij Anderlecht te blijven en zou er zelfs al een principeakkoord zijn tussen beide partijen. Het verrassende aan het akkoord is dat het niet gaat om een contract van één seizoen, maar één seizoen met een optie op nog een jaar.

Dat is toch straf nieuws gezien het feit dat Vertonghen nog twijfelde of hij überhaupt nog voetballer wilde blijven. De optie, die uiteraard vrijblijvend is, maakt toch duidelijk dat de recordinternational nog niet aan stoppen denkt. De verwachtingen zijn dat de deal deze week nog beklonken wordt.

Poll: Is twee jaar te veel voor Vertonghen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024