Opvolger van Karl Vannieuwkerke reageert op kritiek van kijkers: "Ik ga het echt niet veranderen"

Opvolger van Karl Vannieuwkerke reageert op kritiek van kijkers:
Zaterdag 13 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Tess Elst volgde Karl Vannieuwkerke op tijdens de avondprogrammering van het EK. Zij neemt de omkadering van die belangrijke wedstrijden voor haar rekening, net als de EK-finale van zondag tussen Spanje en Engeland.

Tess voelt zich als een vis in het water, maar toch kreeg ze ook wel af te rekenen met kritiek. Op sociale media klinkt het dat ze lispelt en dat haar rollende r stoort. "Ik lees niets wat online staat”, reageert ze in Het Laatste Nieuws.

"Maar over die rollende ‘r’ ben ik inderdaad al aangesproken. Ik maak me er niet druk om, die is er nu eenmaal en ik ga ze niet meer veranderen. Net als elk schermgezicht heb ik logopedie gevolgd en ben ik geslaagd voor de testen. De tijden dat een huig-r verboden was op tv, zijn gelukkig voorbij", klinkt het.

Elst presenteert graag, maar het is niet zo dat dit haar absoltue droom is. “Ik moest erover nadenken, want het was nooit mijn ambitie”, zegt ze. “En dat is eigenlijk niet veranderd. Het is leuk dat ik in deze functie wat meer in het veld kan komen, maar als morgen iemand me zegt dat ik terug achter de schermen moet schrijven, vind ik dat prima.

Poll: Vind jij haar goed als host?

TAGS  I  Tess Elst

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024