Dries Mertens verkondigt prachtig nieuws voor de Belgische voetballiefhebber

Dries Mertens verkondigt prachtig nieuws voor de Belgische voetballiefhebber
Woensdag 10 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Dinsdag kondigden Jan Vertonghen en Dries Mertens in een filmpje op Instagram een mysterieus project aan. De ex-internationals deden vermoeden dat ze samen iets van plan waren, maar meer losten ze niet. Onder het bericht stond dat er een dag later meer nieuws zou zijn.

Een dag later blijkt dat ook effectief het geval te zijn. Het duo maakte bekend dat ze Masters of Madness lanceren, een eigen voetbalcompetitie waarvoor de gewone burger zich kan inschrijven. Het zou een soort tegenhanger van de King’s League moeten worden. 

“Masters of Madness is sneller en eigentijdser dan alle bestaande voetbalcompetities”, legt Mertens het concept zelf uit. “Jan en ik willen met deze nieuwe competitie het verschil maken door entertainment op en langs het veld centraal te stellen.”

Daarvoor implementeerde het enkele vernieuwingen: “We hebben nieuwe spelregels verzonnen, geïnspireerd door alle mogelijke sporten en de gamingwereld”, klinkt het. In de competitie zullen 80 mannen en vrouwen verdeeld over acht gemengde teams deelnemen. Iedereen ouder dan 16 jaar kan zich inschrijven

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dries Mertens (@driesmertens)

Poll: Spreekt de nieuwe competitie jou aan?

TAGS  I  Jan Vertonghen  I  Dries Mertens

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024