Dat ook nog: ‘Tedesco vlak voor clash met Oekraïne geconfronteerd met groot probleem’

Dat ook nog: ‘Tedesco vlak voor clash met Oekraïne geconfronteerd met groot probleem’
Dinsdag 25 juni 2024 - 15:00   I   door Redactie

Onze Rode Duivels trainden vanmiddag nog een laatste keer voordat ze richting Stuttgart vertrokken voor het laatste groepsduel tegen Oekraïne.

Voor onze Duivels zijn dit ‘de dagen van de waarheid’. Ze moeten absoluut van Oekraïne winnen om nog door te stoten naar het eindtoernooi van het EK. Vanmiddag zullen zowel de bondscoach als middenvelder Amadou Onana de pers nog te woord staan. Daar zal bondscoach Tedesco ongetwijfeld één vraag voorgeschoteld krijgen.

Vlak voor de laatste training in Ludwigsburg werd bekend dat Axel Witsel opnieuw binnen zou blijven. De middenvelder sukkelt al sinds de uitzwaaiwedstrijd tegen Luxemburg met een liesblessure. Hij zal hoogstwaarschijnlijk geen deel uitmaken van de Duivelse selectie voor het duel in Stuttgart.

Eerder op de ochtend werd echter wel bekend dat Thomas Meunier zich bij de selectie heeft gevoegd. Hij zal echter nog niet kunnen spelen tegen Oekraïne, maar naar verwachting zou hij wel inzetbaar zijn voor een eventuele achtste finale. Dit is goed nieuws, vooral wat betreft de selectiebreedte op defensief vlak. Hoe ernstig de blessure van Witsel is, blijft voorlopig nog redelijk vaag. Maar het wordt steeds duidelijker dat zijn blessure veel ernstiger is dan aanvankelijk gedacht werd.

Poll: Zien we Witsel nog in actie komen dit EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Axl Witsel  I  Amadou Onana

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024

dinsdag 25 juni 2024