‘Vincent Kompany krijgt erg heuglijk nieuws te horen bij Bayern’

‘Vincent Kompany krijgt erg heuglijk nieuws te horen bij Bayern’
Vrijdag 28 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Vincent Kompany komt steeds dichter bij zijn vuurdoop in de Allianz Arena. Hij haalt echter alles uit de kast om er bij Bayern zo goed mogelijk aan te beginnen.

Zo zou Bayern komende zomer een aantal versterkingen willen binnenhalen, vooral op offensief vlak. Dit is een keuze van Kompany, omdat hij zo, onder andere in de Champions League, mooie resultaten wil behalen.

Kompany lijkt nu ook zijn zinnen gezet te hebben op Nederlander Xavi Simons. Die zou een goede basis bieden indien Kompany verder aan zijn voorhoede wil bouwen. Simons ziet het overigens niet zitten om terug te keren naar zijn moederclub PSG. Naast Simons kan Kompany ook (hoogstwaarschijnlijk) rekenen op het aanvallende geweld van Michael Olise.

Xavi Simons wist afgelopen seizoen de pannen van het dak te spelen bij Leipzig. Daar maakte hij zijn statuut als ‘toptalent’ meer dan waar. Hij timmerde zo ook, met 10 doelpunten en 15 assists, mooi aan zijn marktwaarde. Het wordt afwachten of we hem binnenkort samen met Kompany op het veld zien verschijnen.

Bayern start zijn voorbereiding met een duel tegen 1. FC Düren, waarna het tweemaal de strijd aangaat met Tottenham. Midden augustus staat met de eerste ronde van de Duitse beker al meteen een beslissend duel op het programma. Wij zijn alvast benieuwd naar hoe Kompany het er zal doen.

Poll: Kan Kompany volgend seizoen enkele prijzen winnen met Bayern?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern  I  Xavi Simons

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024