'Club Brugge incasseert zware tegenvaller, die grote gevolgen met zich meebrengt'

'Club Brugge incasseert zware tegenvaller, die grote gevolgen met zich meebrengt'
Vrijdag 28 juni 2024 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge kwam gisteren naar buiten met wat onverwacht, en liever te vermijden nieuws.

In Westkapelle begonnen ze deze week, in aanleiding naar het aankomende seizoen, aan een pittige en lastige voorbereiding. Gisteren maakte Blauw-Zwart echter via de officiële clubkanalen bekend dat een nieuwe sleutelspeler de strijd voor even zal moeten staken.

Kyriani Sabbe blesseerde zich zo, afgelopen dinsdag, aan het linkerbovenbeen. Hierdoor zal hij ook voor enkele weken buiten strijd zijn. Naast hem kampt ook Bjorn Meijer nog steeds met zijn blessure, maar die zou vervolgens ook "hard aan zijn terugkeer werken".

Club Brugge zal morgen pas echt zijn voorbereiding van start trappen, met een oefenwedstrijd tegen Knokke. Duels tegen onder meer AEK Athene, PSV en Norwitch City staan ook nog op het programma. Het wordt afwachten wie dan plaats zal nemen op die links- en rechtsachter, gezien alle beschikbare namen niet beschikbaar, of out zijn.

De Club-fans zien dit liever niet gebeuren, en om dit in het (drukke) seizoen te vermijden, zouden zij graag een nieuwe rechtsachter of back-up zien aangetrokken worden. Dat klonk toch zo op het platform 'X'.

Poll: Moet Club Brugge een extra rechtsachter aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Kyriani Sabbe  I  Bjorn Meijer

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024