'Club Brugge houdt zijn hart vast, maar vangt onverwachte miljoenen'

'Club Brugge houdt zijn hart vast, maar vangt onverwachte miljoenen'
Vrijdag 28 juni 2024 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge lijkt enkele gewenste en misschien onverwachte miljoenen binnen te gaan krijgen.

Na veel speculaties en geruchten, lijkt Club Brugge eindelijk verlost te zijn van Roman Yaremchuk. En hierbij lijkt het ook nog de gewenste miljoenen te vangen, al is dat maar een pleister op de wonde, gezien het oorspronkelijk betaalde transferbedrag.

2 zomers geleden kondigde Blauw-Zwart de komst van Yaremchuk aan. Voor een bedrag van 17 miljoen euro was hij de duurste inkomende transfer voor Club ooit, en meteen ook de duurste inkomende transfer in de geschiedenis van de Jupiler Pro League.

Yaremchuk wist echter niet te voldoen aan alle verwachtingen, en raakte dus ook op een zijspoor terecht. Hierdoor probeerde Blauw-Zwart hem op verschillende manieren kwijt te raken. Eerst met een uitleenbeurt naar het Spaanse Valencia, en nu met een definitieve overstap naar het Turkse Trabzonspor.

Het was eerst nog wat onduidelijk voor welk bedrag Yaremchuk ging vertrekken, maar volgens transferspecialist Sacha Tavolieri zou dit om en bij de 8 miljoen euro liggen. Mooi meegepakt, al dekt dit, zoals eerder aangegeven, maar een deel van de oorspronkelijke transfersom.

Poll: Gaat Yaremchuk nu wel aan de verwachtingen voldoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Roman Yaremchuck

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024