Wie had dat gedacht: 'Lukaku gooit alles overboord en tekent mogelijk bij deze club'

Wie had dat gedacht: 'Lukaku gooit alles overboord en tekent mogelijk bij deze club'
Vrijdag 28 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku moet op zoek naar een nieuwe club. Er zou nu echter een nieuwe club interesse in hem tonen.

Lukaku kwam afgelopen seizoen in actie voor AS Roma. Daar wist hij, in vergelijking met zijn periode bij Chelsea, al terug wat meer zijn oude vorm terug te vinden. Hij scoorde er namelijk 21 keer, over 47 wedstrijden heen. Hij zal echter opnieuw op zoek moeten naar een club, gezien zijn moederclub Chelsea hem niet meer binnen hun plannen ziet. 

Chelsea had graag nog 45 miljoen euro van het oorspronkelijke (riante) transferbedrag gerecupereerd, maar die vraagprijs zakte inmiddels al tot 30 miljoen euro. Even deed het gerucht de ronde dat Lukaku bij Napoli zou tekenen, indien Osimhen de club zou verlaten. Nu meldt, wederom een club uit Italië, zich voor een transfer. 

AC Milan is op zoek naar een vervanger voor Olivier Giroud, en bij die zoektocht kwam het uit bij Lukaku. De spits zou ook zelf openstaan voor een overstap, al zou dit hem niet bepaald populairder maken. 

Zo kwam hij tijdlang in actie voor stadsgenoot Inter, en deed hij het daar ook niet onaardig. Indien het tot een transfer zou komen, zou dit dus ook voor de nodige controversie zorgen. 

Het wordt dus afwachten of AC Milan zal doordrukken voor een transfer. Wij zijn alvast benieuwd naar waar Romelu Lukaku volgend seizoen zal vertoeven.

Poll: Zien we Romelu Lukaku volgend seizoen voor AC Milan spelen?

TAGS  I  AC Milan  I  Chelsea  I  Romelu Lukaku

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024