'Tedesco slaat opnieuw megablunder bij de Rode Duivels'

'Tedesco slaat opnieuw megablunder bij de Rode Duivels'
Zondag 30 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

Onze Rode Duivels staan voor de dagen van de waarheid. Zo moet er absoluut van Frankrijk gewonnen worden, als ze het EK niet via een achterpoortje willen verlaten.

Zowel Tedesco als de ploeg staan al even in het oog van de storm. Zo werd er niet overtuigd, gezien er in een 'redelijk haalbare' groep slechts 4 op 9 werd gehaald. De fans zagen dit duidelijk graag anders gebeuren. Nu moet er echter vooruit gekeken worden naar het duel met Frankrijk.

Daar kan België doorstoten naar de kwartfinale van het EK. Met een zeer talentvolle selectie moet dat zeker mogelijk zijn, al houden de fans wel wat hun hart vast. Zo is het elftal van Frankrijk dubbel zoveel waard als dat van de Duivels, en kennen ze ook veel meer ervaring.

Dat valt ook door te trekken op vlak van coaching. Zo is Tedesco, met zijn 38 jaar, één van de jongste en onervaren coaches op dit EK. Bij Frankrijk worden ze dan weer geleid door Didier Deschamps, die reeds heel wat prijzen op zijn palmares mocht schrijven.

Het feit dat Tedesco nog zo jong is, roept steeds meer vraagtekens bij zowel de pers als de fans op. Hij zou nu ook opnieuw in de fout gegaan zijn, al kan hij daar nu weinig aan doen.

Tedesco verscheen zo al enkele keren nerveus voor de pers. Daar stond hij hen te woord, maar met een wat onduidelijke communicatie. Dat stelt veel vraagtekens, en roept ook heel wat kritiek op. Volgens velen is de coach juist degene die in moeilijke momenten de kritiek zou moeten kunnen incasseren. Die zou daarnaast ook de groep moeten kunnen vertegenwoordigen en steunen.

Het wordt dus afwachten hoe onze Duivels het er tegen Frankrijk vanaf brengen. Wij zijn alvast benieuwd naar de uitslag.

Poll: Wint België maandag van Frankrijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco

dinsdag 2 juli 2024

maandag 1 juli 2024

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024