‘Alexander Blessin geeft opvallende reden voor vertrek bij Union’

‘Alexander Blessin geeft opvallende reden voor vertrek bij Union’
Vrijdag 28 juni 2024 - 12:30   I   door Redactie

Daags nadat Blessin bij Sankt Pauli werd voorgesteld, nam hij ook kort afscheid van de Union-supporters.

Union zag na Mazzù en Geraerts voor het derde seizoen op een rij zijn trainer vertrekken. Zo zal Alexander Blessin, na een succesvol seizoen bij Union, aan de slag gaan bij de Duitse promovendus Sankt Pauli. Die betaalde de afkoopsom, die tussen de 700.000 en 1 miljoen euro lag.

Vandaag werd ook een afscheidsbericht van Blessin richting de Union-supporters online gezet. Daarin gaf hij aan dat deze beslissing samen met zijn familie werd gemaakt, omdat hij op deze manier ook vaker thuis kan zijn.

Blessin moest afgelopen seizoen een wekelijkse autorit van een vijftal uur ondernemen om zijn familie in Stuttgart te bezoeken. Nu wordt dat aanzienlijk verminderd, en kan hij ook de nodige zorg aan zijn vrouw bieden, die te kampen kreeg met een beroerte waardoor ze nu gedeeltelijk verlamd is.

Hij bedankte ook kort de fans en de club voor het mooie jaar. Union wist onder leiding van Blessin voor het eerst in 89 jaar nog eens een prijs te pakken. Zeer mooi, daarom gaf de Duitse coach ook aan dat zowel de Unionisten als de club voor altijd een plekje in zijn hart zullen hebben.

Poll: Gaat hij slagen bij Sankt Pauli?

TAGS  I  Union  I  Alexander Blessin  I  Sankt Pauli

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024