‘Waarom Kat Kerkhofs het niet erg vindt dat Dries Mertens ontbrak in de EK-selectie van Tedesco'

‘Waarom Kat Kerkhofs het niet erg vindt dat Dries Mertens ontbrak in de EK-selectie van Tedesco'
Vrijdag 28 juni 2024 - 19:30   I   door Redactie

Dries Mertens is er voor het eerst in lange tijd niet bij op een groot toernooi van onze Rode Duivels, maar laat dat duidelijk niet aan zijn hart komen.

Mertens vertoeft momenteel, samen met zijn vrouw Kat en zijn zoon Ciro Mertens, onder de warme zon in Mallorca. Hij moet er even niet aan voetbal denken, al had dat er wel wat anders kunnen uitzien.

Zo wist hij afgelopen seizoen bij Galatasaray heel wat mooie statistieken neer te zetten. Met 16 assists kroonde hij zich tot assistenkoning, bovendien werd hij ook nog eens Turks kampioen. Hiermee hoopte hij misschien stiekem op een EK-selectie, maar die kwam er niet.

Daarom moet hij zijn zomer wat anders dan normaal invullen. Momenteel is hij samen met vrouw Kat en zoontje Ciro op vakantie in Mallorca en heeft hij ook nog enkele andere vakantieplannen.

Voor Kat Kerkhofs zal dit ongetwijfeld wat fijner dan normaal zijn. Zo kunnen de drie als gezin opnieuw wat quality-time doorbrengen. Het wordt afwachten of Mertens, na zijn welverdiende vakantie, opnieuw dezelfde vorm op de mat kan brengen als voordien.

Poll: Had je Dries Mertens graag in de EK-selectie van Tedesco gezien?

TAGS  I  Dries Mertens  I  Kat Kerkhofs

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024