‘Union realiseert mogelijk transfer van 12 miljoen euro’

‘Union realiseert mogelijk transfer van 12 miljoen euro’
Vrijdag 28 juni 2024 - 20:00   I   door Redactie

Nadat Alexander Blessin richting Sankt Pauli vertrok, lijken ook heel wat andere sleutelspelers het Joseph Marienstadion te gaan verlaten.

Gisteren raakte bekend dat Alexander Blessin als derde coach op drie jaar tijd de club zou verlaten. Sankt Pauli legde ruim 700.000 euro voor hem op tafel, en er lijkt nu ook nog meer geld op komst.

Zo zou Eintracht Frankfurt interesse in Lazare tonen. De club, onder leiding van Dino Toppmöller, ziet hem perfect in de toekomstplannen passen. Er zou zelf al een bod van om en bij de 12 miljoen euro op tafel liggen.

Lazare zelf zou ook openstaan voor een overstap, gezien hij daar op een hoger niveau voetbal kan gaan spelen. Of Union zelf hem graag ziet vertrekken, is wat anders.

Zo speelde hij afgelopen seizoen quasi iedere wedstrijd. Hiermee had hij ook een belangrijk aandeel in onder meer het winnen van de Beker van België. Verder verzamelde hij ook reeds 7 caps bij de Ivoriaanse nationale ploeg.

Het is duidelijk dat Union, naast Lazare, voor een 'exodus' staat. Zo kan bijna de volledige basiself op volwaardige interesse rekenen. 

We zullen dus spannend moeten afwachten met welke elf Union het seizoen zal aanvangen, gezien dat volledig zal verschillen met afgelopen seizoen.

Poll: Zie je Union als titelkandidaat voor volgend seizoen?

TAGS  I  Union  I  Alexander Blessin  I  Lazare

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024