‘Nieuwe miljoenenaanwinst Club Brugge gespot in de binnenstad, bekendmaking volgt snel’

‘Nieuwe miljoenenaanwinst Club Brugge gespot in de binnenstad, bekendmaking volgt snel’
Vrijdag 28 juni 2024 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge lijkt binnenkort zijn tweede transfer bekend te gaan maken. Zo liet Zaid Romero zich onlangs op de Brugse Markt zien.

Romero wordt al even gelinkt aan Blauw-Zwart, maar op een officiële bekendmaking moeten we nog altijd wachten. Daar lijkt nu een einde aan te komen, zo zou de verdediger al in België, meerbepaald in Brugge, verblijven. 

Het bleek vorig seizoen meermaals dat Club Brugge niet zo over een breedte op verdedigend vlak beschikte. Zo moest het het doen met Joel Ordóñez, Jorne Spileers en de ervaren Brandon Mechele. Daarnaast was ook Dedryck Boyata, weliswaar maar voor een beperkt deel van het seizoen, beschikbaar.

Daardoor moesten de Bruggelingen op zoek naar wat verdedigende versterking(en). Daar lijkt nu, met Romero, al een goed begin aan te komen. Eerder werd ook middenvelder Ardon Jashari voorgesteld, maar op verdere versterkingen moet nog even gewacht worden.

Blauw-Zwart zou Romero voor zo’n 6 miljoen euro van het Argentijnse Club Estudiantes de La Plata overkopen. De Argentijnse competitie staat gekend om zijn wat fysiekere speelstijl, wat ongetwijfeld voor voordelen bij Blauw-Zwart zal zorgen.

Poll: Een goede deal?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zaid Romero

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024