‘Maxim De Cuyper laat iedereen huiveren met opvallend transfernieuws’

‘Maxim De Cuyper laat iedereen huiveren met opvallend transfernieuws’
Zondag 30 juni 2024 - 16:00   I   door Redactie

Maxim De Cuyper kon volgens transferspecialist Sasha Tavolieri rekenen op heel wat interesse. Dat blijkt nu echter valse informatie te zijn.

Zo zou Club Brugge totaal niet de intentie hebben om De Cuyper te verkopen, en zou er ook totaal geen concrete interesse geweest zijn. Het neigt hier dus naar een ‘vals gerucht’ te gaan.

De Cuyper behoort momenteel tot de selectie van de Rode Duivels op het EK. Daar kreeg hij nog geen speelminuten, maar kon wel reeds de aandacht van enkele grote clubs lokken. Daar blijft het dan voorlopig ook bij. 

Zo zou er, volgens Sasha Tavolieri, al een bod van om en bij de 17 miljoen euro uitgebracht zijn, maar dat zou nu ‘fake nieuws' zijn. Zo is er momenteel geen enkele club die concrete interesse in hem toont.

De Cuyper maakte ook reeds duidelijk niet open te staan voor een transfer. Zo wil hij zich verder ontwikkelen in Brugge, en minstens nog een jaar bij Blauw-Zwart spelen.

In voetbal is echter niets uit te sluiten, en kan hij dus alsnog, eventueel na wat mooie acties op het EK, concrete interesse opwekken. Dit zagen we bijvoorbeeld ook al bij Blessin, die eind vorig seizoen aangaf bij Union te gaan blijven. 

Poll: Zien we De Cuyper nog in actie komen dit EK?

TAGS  I  Maxim De Cuyper  I  Club Brugge

dinsdag 2 juli 2024

maandag 1 juli 2024

zondag 30 juni 2024

zaterdag 29 juni 2024