‘Kevin De Bruyne haalt uit met onverwacht transfernieuws’

‘Kevin De Bruyne haalt uit met onverwacht transfernieuws’
Woensdag 26 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft nog één jaar contract bij Manchester City, en dat lijkt ook niet verlengd te worden. Hierdoor wacht De Bruyne mogelijk, aankomende zomer, een transfer.

'King Kev' zou wel eens zijn laatste wedstrijd in het blauw-witte shirt van City gespeeld kunnen hebben. Zo heeft de middenvelder nog één jaar contract, en maken de Citizens niet bepaald aanstalte om met een contractverlenging op tafel te komen. Hierdoor zou City De Bruyne aankomende zomer al moeten verkopen, indien ze nog willen cashen op hem.

Afgelopen seizoen kende De Bruyne veel blessureleed, maar op de momenten waarop hij zijn kwaliteit kon tonen, bewees hij keer op keer dat hij van wereldklasse is. Hierdoor zou City ook nog een mooie som voor hem moeten kunnen vangen. Echt concrete geruchten zijn er nog niet, al liet De Bruyne al weten open te staan voor een avontuur in de woestijn, met name in de Saudi Pro League.

Met oog op zijn leven na zijn carrière, en om de toekomst van zowel hem als zijn gezin te verzekeren, sluit de Rode Duivel een overstap richting Saoedi-Arabië niet uit. Hij heeft dit al meermaals laten weten, zelfs nog heel recent tijdens een interview met Aster Nzeyimana. Het blijft dus afwachten waar De Bruyne volgend seizoen zal spelen, al lijkt dat niet bij City te zijn.

Poll: Zou jij, indien je De Bruyne zou zijn, naar Saoedi-Arabië verkassen?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024

dinsdag 25 juni 2024