Net nu de situatie met Courtois wat ging liggen: 'Tedesco verwikkeld in nieuwe ruzie!'

Net nu de situatie met Courtois wat ging liggen: 'Tedesco verwikkeld in nieuwe ruzie!'
Woensdag 26 juni 2024 - 11:00   I   door Redactie

De Rode Duivels kenden reeds, buiten het verlies tegen Slovakije, een vlekkeloos EK. Vanavond kunnen ze daar verder aan breien, al kreeg bondscoach Tedesco te maken met wat kritiek, uit een onverwachte hoek.

Vanavond zien we hoogstwaarschijnlijk Leandro Trossard in de basis verschijnen. Dit omdat aanvaller Dodi Lukebakio geschorst is. Tedesco heeft ook de optie om voor Johan Bakayoko te kiezen, maar lijkt desondanks Trossard te gaan opstellen. Hij zal zich hierdoor echter niet bepaald populair maken bij de Belgische fans.

Trossard kreeg al wat speelminuten dit EK, maar wist niet bepaald te overtuigen. Daarom gaat de voorkeur van de Duivels-fans ook naar een alternatief, of dat dan Bakayoko is of niet. Volgens de vader van Trossard ligt het zwakke spel van zijn zoon slechts aan één factor.

Hij is er zo van overtuigd dat Trossard te veel op verschillende posities wordt uitgespeeld die hem niet liggen. Hij haalt dan vervolgens ook aan Tedesco geen goede bondscoach te vinden en ook niet de juiste persoon op de juiste plaats. Een uithaal die kan tellen, al lijkt dat brandje wel al geblust te zijn.

Zo lijkt Trossard toch te gaan starten vanavond, en lijken de woorden van zijn vader niet te veel invloed te hebben. Trossard heeft overigens ook geen al te goede band met zijn vader; zo hebben beiden amper of geen contact meer met elkaar. Daarom valt deze situatie ook wel te vergelijken met die van Noah Sadiki. Hij reageerde ook al op dit voorval en gaf aan dat dit wel al opgelost zou moeten zijn.

Poll: Begrijp je het standpunt van de vader van Trossard?

TAGS  I  Domenico Tedesco  I  Courtois  I  Leandro Trossard  I  Johan Bakayoko

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024