Van kwaad naar erger: ‘Standard treft zware tegenslag in aanloop naar volgend seizoen’

Van kwaad naar erger: ‘Standard treft zware tegenslag in aanloop naar volgend seizoen’
Woensdag 26 juni 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het transferverbod van Standard werd onlangs opgeheven, waardoor de club nu volop aan de slag moet op de transfermarkt.

Indien Standard wil vermijden dat het in dezelfde situatie als afgelopen seizoen belandt, waarbij het bijna moest vechten tegen degradatie, zal het alles uit de kast moeten halen op de transfermarkt. Om nieuwe spelers aan te werven, moet er echter eerst nieuw geld binnenkomen.

Daarnaast kampt de club met een aanzienlijke schuldenberg, en is de harde kern al meerdere keren fel in protest gegaan. Doelman Arnaud Bodart stond op het punt om richting AS Roma te vertrekken, maar die transfer lijkt nu 'on hold' te staan.

De Italianen hebben laten weten dat ze goedkopere opties hebben gevonden, zo meldt het Belgische Sudinfo. Dit is misschien wat onverwacht, gezien het feit dat de deal op het punt stond om te worden afgerond. AS Roma biedt nu een ruildeal aan, al hadden ze in Luik liever een zuiver geldbedrag zien binnenkomen.

Voor de Rouches vormt dit een onverwachte, en liever te vermijden, hindernis. Hierdoor moeten ze opnieuw wachten op een inkomende geldstroom, hoewel Canak en Dragus al zijn vertrokken richting Turkije. Daarnaast worden ook diverse andere spelers in de etalage gezet, om nieuw geld vrij te maken voor nieuwe inkomende transfers. William Balikwisha lijkt echter al op weg naar de uitgang, gezien zijn afwezigheid op recente trainingen.

Poll: Versiert Bodart straks alsnog zijn transfer naar AS Roma?

TAGS  I  Standard  I  Arnaud Bodart

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024