Frank Raes haalt uit naar fans van Rode Duivels: "Pijnlijk!"

Frank Raes haalt uit naar fans van Rode Duivels:
Donderdag 27 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

Frank Raes heeft minder begrip voor het feit dat de fans van de Rode Duivels hun spelers uitfloten na de wedstrijd tegen Oekraïne. De Belgen hadden zich immers wel geplaatst voor de achtste finales.

“Die supporters hadden hoge verwachtingen van hun trip naar Stuttgart. Het feest waar ze op hadden gehoopt, kwam er niet. Maar wat moeten de fans van Frankrijk, Engeland en Nederland dan zeggen?", aldus Raes.

"Die hebben ook geen grootse indruk nagelaten in hun laatste groepsmatchen", vervolgt de commentator. "Frankrijk heeft daardoor – net als wij – de groepswinst laten schieten. Engeland is wél groepswinnaar geworden, maar heeft op dit toernooi nog geen vijf kansen bij elkaar gevoetbald.”

“De pers is in die landen onverbiddelijk. Maar hun fans blijven wel achter het team staan. Pijnlijk dat het uitgerekend bij de Rode Duivels andersom was."

"We moeten na de drie groepsmatchen ook concluderen dat Oekraïne de sterkste tegenstander in onze poule was. Maar de Oekraïners moeten wel naar huis. Dat is pas hard", stelt Raes.

TAGS  I  Frank Raes  I  Rode Duivels

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024