Monica Geuze zwaar onder vuur na uitspraak: "Geen zin in, hoor!"

Monica Geuze zwaar onder vuur na uitspraak:
Woensdag 26 juni 2024 - 21:30   I   door Redactie

Monica Geuze was al samen met Lars Veldwijk en nu is ze opnieuw samen met een voetballer. Ditmaal met James Lawrence, elfvoudig international van Wales. Monica ligt nu echter onder vuur.

In de recente aflevering van de podcast Geuze & Gorgels bespraken Monica Geuze (29) en Kaj Gorgels (33) de dynamiek op feestjes en festivals.

Een opmerking van Monica wekte veel controverse op onder luisteraars. In een fragment op TikTok zei ze: "Ja, ik heb wel vriendinnen gehad die zeiden: 'Ik ga nu, ga je mee?'"

"Of: 'Ik kom nu aan, kan je me alsjeblieft ophalen bij de deur?' Dat zijn geen vriendinnen meer van mij. Ik heb daar geen zin in, dat gemiep."

Kaj reageerde verbaasd met: "Nee?" Monica verduidelijkte: "We gaan gewoon lekker allemaal ons eigen dingetje doen en hoe meer zielen, hoe meer vreugd."

"Maar we gaan elkaar niet verplichten om mee te lopen naar de wc en naar andere kant van het festival."

Ze benadrukte dat ze dergelijke verplichtingen niet accepteert: "Ik sta het nu in deze tent heel leuk te hebben, we gaan nu niet met z'n allen, omdat we met z'n allen naar die tent gaan, dat doen."

Die uitspraken leveren haar nu zware kritiek op. "Wow, als een vriendin alleen aankomt op een feest en haar niet willen ophalen, vind ik echt bizar", klinkt het. "Daar zou ik ook geen vriendinnen meer mee zijn 😅😭'" En ook: "Samen uit samen thuis? 👍🏻"

TAGS  I  Monica Geuze

zaterdag 29 juni 2024

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024