15 miljoen: 'Westerlo op weg om opvallende transfer te realiseren'

15 miljoen: 'Westerlo op weg om opvallende transfer te realiseren'
Woensdag 26 juni 2024 - 16:00   I   door Redactie

Westerlo bereidt zich, na een seizoen vol hoogte- en dieptepunten, voor op het nieuwe seizoen onder leiding van Timmy Simons. De club staat ook op het punt om zijn eerste zomertransfer te realiseren.

Luka Vuskovic lijkt de stap naar België te gaan zetten. Het gaat om een huurovereenkomst voor één seizoen, bedoeld om zijn ontwikkeling te stimuleren. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de deal al in kannen en kruiken en zal de speler snel aansluiten bij de selectie.

Hajduk Split heeft Vuskovic onlangs verkocht aan Tottenham voor ruim 13,80 miljoen euro, en na bonussen kan dit bedrag oplopen tot 15 miljoen euro. De transfer zal echter pas doorgaan in de zomer van 2025, dus de speler kan, in theorie, nog één seizoen voor Split uitkomen.

Al zal hij dat hoogstwaarschijnlijk niet meer doen, gezien Westerlo hem zou lenen. De bedoeling is dat hij zo zijn niveau wat kan opkrikken en zich kan voorbereiden op voetbal van een hoger niveau.

De verdediger zal naar verwachting het vertrek van Emin Bayram en Ravil Tagir moeten opvangen. Die laatste keerde recentelijk terug naar zijn moederclub.

Poll: Denk je dat deze speler een grote invloed zal hebben op Westerlo?

TAGS  I  Westerlo  I  Luka Vuskovic

zaterdag 28 september 2024

vrijdag 27 september 2024

donderdag 26 september 2024