Na Rode Duivels nu bij Real Madrid: 'Problemen tussen hem en Thibaut Courtois'

Na Rode Duivels nu bij Real Madrid: 'Problemen tussen hem en Thibaut Courtois'
Woensdag 05 juni 2024 - 08:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois is opnieuw voorpaginanieuws om extra-sportieve redenen. Ditmaal niet bij de Rode Duivels, maar bij Real Madrid.

De Champions League-finale heeft spanningen blootgelegd tussen Real Madrid-doelmannen Courtois (32) en Andriy Lunin (25). Na de wedstrijd vermeed Lunin zijn collega opvallend en weigerde hem zelfs een felicitatie.

Dit werd pijnlijk duidelijk tijdens de festiviteiten op Wembley, waar Lunin zichtbaar ongemakkelijk was in een gezamenlijke foto met Courtois en keeperstrainer Luis Llopis. Lunin, die een cruciale rol speelde in de achtste finales tegen Leipzig en de uitschakeling van Manchester City, voelde zich diep gekrenkt door coach Carlo Ancelotti's keuze voor de herstelde Courtois in de finale.

De spanningen bleven zichtbaar tijdens de parade door Madrid, waar Lunin Courtois opnieuw negeerde. Het kamp-Lunin, gesteund door zaakwaarnemer Jorge Mendes, uitte hun ongenoegen over Ancelotti en Real Madrid.  Een geplande contractverlenging van Lunin is nu onzeker, en geruchten over een mogelijke transfer naar stadsrivaal Atlético doen de ronde.

Poll: Flauw van Lunin?

TAGS  I  Real Madrid  I  Thibaut Courtois  I  Andriy Lunin

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024