Pauline Slangen neemt drastische beslissing na slecht nieuws: "Hopelijk lukt het me"

Pauline Slangen neemt drastische beslissing na slecht nieuws:
Dinsdag 28 mei 2024 - 10:00   I   door Redactie

Na 'Duizend Sterren' en 'Niet meer uit mijn hoofd' slaagde Pauline Slangen er voorlopig niet meer in om nog een hit te scoren. ‘Meer dan morgen’ kreeg maar weinig airplay op de radio's en belandde niet in de hitlijsten.

Pauline weigert van een flinke domper te spreken. “Ik ben nog volop aan het experimenteren met m’n eigen singles. Met ‘Meer dan morgen’ wilden we een clubnummer maken. Als ik in een discotheek moest optreden of ergens als laatste op de affiche stond, werkte het goed. Maar radiosucces bleef inderdaad uit", geeft Pauline toe.

Andere boeg

"Daarom heb ik het over een andere boeg gegooid met m’n nieuwste ‘Energie’", gaat Pauline verder bij HLN. "Ik hoop met deze song wel op het podium van ‘Zomerhit’ of ‘Tien om te zien’ te geraken. Maar als dat niet zo is, ook goed. Met de Parkies-concerten (een concept waarbij enkele artiesten gratis optreden in parken over heel Vlaanderen, red.) trek ik deze zomer van Middelkerke tot Maaseik. Daar krijg ik al een mooie kans om m’n muziek aan een nieuw publiek voor te stellen.”

TAGS  I  Pauline Slangen

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024