Brian Riemer is duidelijk over drama bij Anderlecht: “Dat is zo!”

Brian Riemer is duidelijk over drama bij Anderlecht: “Dat is zo!”
Zondag 03 december 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze - zeker in vergelijking met de voorbije seizoenen - een mooi parcours aan het afleggen.

Toch is er één iets dat voor veel ophef zorgt: de keeperskwestie. Maxime Dupé werd afgelopen zomer aangetrokken met de belofte dat hij eerste keeper mocht worden, maar enkele weken later stond plots ook Kasper Schmeichel in het Lotto Park. De Deen krijgt de afgelopen weken steevast de voorkeur op Dupé en dat zou de Fransman niet zinnen.

Dupé wil naar verluidt vertrekken en Fredberg zou dan ook al uitkijken naar een nieuwe keeper die de bank kan komen verwarmen. Ze werden al aan meerdere namen gelinkt. Brian Riemer liet zich voor de match tegen Westerlo uit over de kwestie: “Op dit moment is het nog vroeg en dat zijn dossiers voor Jesper. We kijken altijd uit naar goede spelers. We hebben een sterke kern inzake keepers.”

De laatste weken kreeg Kasper Schmeichel weliswaar heel wat kritiek: “Bepaalde mensen willen daardoor een drama maken, maar dat is er niet. Er is een goede connectie tussen de keepers. Er is uiteraard een concurrentiestrijd en we zullen zien wat de toekomst brengt. Dat is ook zo voor de mercato in januari!”

Poll: Moet Anderlecht Dupé laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024