Antwerp doet iedereen opschrikken met nieuw statement rond Ritchie De Laet

Antwerp doet iedereen opschrikken met nieuw statement rond Ritchie De Laet
Woensdag 16 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het is bij Antwerp al wat geweest de voorbije tijd. Maar naast alle heisa rond de voorzitter die de kleedkamer binnenviel was er ook en vooral de ophef rond Ritchie De Laet.

Daags nadat de aanvoerder na zijn vervanging in Antwerp-Beerschot razend het stadion verliet, kwam de club immers met een statement. Dat De Laet voor onbepaalde duur aan de kant zou blijven. Zogezegd om zijn lichaam volledig te laten herstellen.

Geen mens en vooral geen Antwerp-fan die dat geloofde. Volgens velen was de oorzaak onvrede met trainer Brian Priske over het wegnemen van de aanvoerdersband en de vroege wissel. Dat de club nu opnieuw met een statement komt bevestigt dat vermoeden alleen maar.

"Ritchie De Laet heeft de groepstrainingen hervat", valt er op de website te lezen. Waarna opnieuw iets vreemds volgt: "Verschillende parameters zijn de voorbije tien dagen positief geëvolueerd waardoor het mogelijk is om vanaf vandaag het normale programma af te werken."

Dag per dag

"De situatie wordt dag per dag verder opgevolgd", klinkt het nog. "De volgende dagen zullen duidelijk maken hoe snel hij opnieuw wedstrijdfit kan zijn." Communicatie van Antwerp die op zijn minst opnieuw vragen doet rijzen.

Veel fans schrokken dan ook op nadat het nieuws bekend werd. Puur sportief is dit natuurlijk een goede zaak, vooral gezien de slechte resultaten. Misschien dat de reden voor de comeback daar moet worden gezocht. Afwachten hoe het nu verder loopt.

Poll: Denk jij dat er meer aan de hand was met De Laet?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024