KRC Genk onder vuur bij eigen speler: "Dit gaat te ver"

KRC Genk onder vuur bij eigen speler:
Zondag 22 december 2019 - 11:30   I   door Redactie

Dieumerci Ndongala heeft hard uitgehaald naar Racing Genk. Hij werd naar de B-kern verwezen door zijn club.

“Genk schildert mij nu af als een onruststoker, als iemand die een negatieve impact zou hebben op de groep, dat klopt niet”, zegt Ndongala in Het Laatste Nieuws. “Ik ben er helemaal niet op uit om een rekening te vereffenen, maar ik wil ook niet doorgaan voor een rotte appel.”

"Vorige week zaterdag, de dag dat we tegen Waasland-Beveren speelden, heeft er zich een klein incident voorgedaan tijdens de theorie van de coach. Ik was niet gefocust, ik was afgeleid en ik heb een paar seconden mijn ogen gesloten. Drie seconden, meer niet. Ik was zeker niet in slaap gevallen.”

“Wolf keek me even aan en ging daarna verder met zijn uiteenzetting”, gaat Ndongala verder. “Ik wilde mij meteen na de theorie verontschuldigen, maar op dat moment had de coach er geen oren naar. Op weg van het hotel naar het stadion heeft hij mij gezegd dat ik meteen mocht vertrekken.”

"Niet correct"

Na de gewonnen wedstrijd tegen Waasland-Beveren moest hij op gesprek komen bij Wolf en technisch directeur Dimitri De Condé. “Daar hebben ze mij duidelijk gemaakt dat ze mij twee zaken verwijten. Het incident tijdens de theorie de dag voordien én een gebrek aan intensiteit de afgelopen trainingsweek.”

"Voor elke training moeten we een vragenlijst over onze gemoedstoestand invullen op een tablet. Ik heb aangeven dat ik vermoeid was, dan vind ik het niet correct om mij net op dat moment een gebrek aan intensiteit te verwijten.”

Poll: Moet Ndongala opnieuw zijn kans krijgen?

TAGS  I  KRC Genk

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024

dinsdag 25 juni 2024