Voorbereiding op WK krijgt vorm: Rode Duivels tegen China en dit absoluut topland?

Voorbereiding op WK krijgt vorm: Rode Duivels tegen China en dit absoluut topland?
Maandag 04 september 2017 - 07:27   I   door Redactie

De voetbalbond kan beginnen werken aan de voorbereiding van de Rode Duivels op het WK. In november volgen mogelijk al twee opvallende duels.

De Belgen trekken dan mogelijk naar China en India. Een trip naar Azië dus. Matchworld garandeert de bond 2 miljoen euro, met inbegrip van alle kosten, voor twee duels in Azië, tussen 13 en 21 november.

De eerste match zou in en tegen China zijn. Begin oktober hoopt men dat officieel vast te leggen. Voor de tweede tegenstander werd gedacht aan Japan, maar dat land verkiest in oktober zelf om naar Europa te komen. 

Daarom wordt gedacht aan een duel met India, waar een enorme markt openligt voor producten gelieerd aan de Rode Duivels. India is te zwak om tegen de Belgen te spelen, maar er wordt gedacht aan een ander Europees of Zuid-Amerikaans land.

In maart zou er dan een duel volgen met een topland. Argentinië zou een optie kunnen zijn. Alleen is de bond voorzichtig met Zuid-Amerikaanse tegenstanders, omdat de deals over tv-rechten met Zuid-Amerikaanse partners vaak moeilijk zijn.

Poll: Moeten de Belgen eens testen tegen Argentinië?

TAGS  I  rode duivels

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024