"Trek jullie niets aan van de commentaren": Ine Beyen pakt uit met Ruben Van Gucht

Vrijdag 23 augustus 2024 - 10:00   I   door Redactie

Ine Beyen en Ruben Van Gucht werken heel vaak samen omwille van hun commentaar bij vrouwenwielerwedstrijden. Op Instagram neemt Ine de tijd om op de foto te gaan met Ruben en wat meer achtergrond te vertellen over hun commentaarcabine.

"De commentaarcabine. Tijdens de voorjaarsklassiekers staat die bijna altijd aan de finish. Een luxe-versie, met twee verdiepingen. Voor de internationale pers. Dan hoor je je collega’s roepen wanneer het spannend wordt", aldus Ine. 

"Tijdens de Tour bevindt die zich in het VRT gebouw, in een lange hal, waar de airco meestal goed werkt. En soms staat die ook gewoon in het midden van dorp, zoals vandaag in Erpe-Mere. Dan vind je ons in een aanhangwagen waar een tafel en twee stoeltjes in staan. Top job!"

Ine krijgt ook veel positieve reacties. "Hopelijk blijven jullie nog lang samen commentaar geven want jullie doen dat top! Altijd zeer leuk luisteren!", klinkt het. En ook: "Ine en Ruben jullie doen dat zo goed commentaar leveren dat u zich niets hoeft aan te trekken wat andere denken."

TAGS  I  Ine Beyen  I  Ruben Van Gucht

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024